Item image

Esther Grauss

BES diëtisten DieetStijlpraktijk Esther

Voor o.a. zwangerschapsdiabetes en leefstijlcoaching kunt u terecht bij BES diëtisten DieetStijlpraktijk Esther. Dit is sinds 2013 mijn zelfstandige praktijk voor Dieetadvisering en Leefstijlcoaching, waarin ik samenwerk met mijn collega’s van BES Diëtisten (Brabantse Eerstelijns Samenwerkende Diëtisten). We hebben alle 7 onze eigen kleur, ik heb de blauwe BES.

 

Ik ben sinds 2000 werkzaam als diëtist en in 2013 afgestudeerd als leefstijlcoach.

Ik heb veel plezier in het begeleiden van mensen (met en zonder medische problemen) bij het verbeteren van hun voedingspatroon en leefstijl.
Via het Transmuraal Zorgpad Diabetes Gravidarum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis begeleid ik vrouwen met zwangerschapsdiabetes in de eerste lijn in Zaltbommel/ Bommelerwaard en in Wijk en Aalburg.

Mijn spreekuurlocaties zijn Almkerk, Andel, Giessen, Nieuwendijk en Wijk en Aalburg. Op maandag heb ik avondspreekuur in Almkerk en Andel. Vrouwen met zwangerschapsdiabetes kunnen bij mij terecht op mijn spreekuurlocaties, in Verloskundig Centrum Bommelerwaard (Zaltbommel) of bezoek ik thuis.

Aangesloten bij: Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Kwaliteitsregister Paramedici, Transmuraal Zorgpad Diabetes Gravidarum, Zorggroep Chronos, Zorggroep Huisarts en Zorg
Werkzaam binnen: 1e lijn
  • Perzikstraat 14D Wijk en Aalburg
  • De Virieusingel 8 Zaltbommel
  • Abr. Kuyperstraat 35 Andel
  • Voorstraat 5e Almkerk