Item image

Lisa Coppens

beLEEFgezonder

Diëtistenpraktijk beLEEFgezonder & Kentalis Sint Michielsgestel

In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HAN in Nijmegen.

Bij diëtistenpraktijk beLEEF gezonder kan iedereen die voedingsadvies wil terecht met zijn/haar vragen en voor persoonlijke voedingsadviezen. Mijn expertise die ik op doe bij Cello en Kentalis is ook in te zetten in mijn eigen praktijk. Dit is met name gericht op de verstandelijk gehandicaptenzorg. Ik ben dan ook aangesloten bij het landelijk netwerk “Diëtisten Verstandelijk Gehandicaptenzorg”.

Sinds mijn afstuderen in 2015 heb ik veel bijscholingen en cursussen gevolgd om zo up to date te blijven over de nieuwste inzichten.

Wat doe ik in mijn consulten?
Ik vind het belangrijk dat een advies niet alleen gezond maar ook haalbaar én vol te houden is. Ik streef er daarom ook naar om een advies op maat op te stellen, dit in samenspraak met de cliënt! Naast het voedingsgedeelte vind ik beweging ook erg belangrijk, een combinatie van voldoende beweging en gezonde voeding zal zorgen voor het beste resultaat. Het is altijd mogelijk om samen te kijken naar een combinatie van deze twee.

Naast de cliënt met een verstandelijke/lichamelijke beperking heeft ook de emotie-eter  een speciaal plekje bij mij in de praktijk. Ik vind het belangrijk dat deze groep een speciale vorm van begeleiding krijgt. Het is voor mij een uitdaging om mensen uit de vicieuze cirkel van emotie eten en/of jojo-en te laten stappen. Doordat ieder mens anders is, is er geen begeleiding hetzelfde.

Spreekuur in Nuland, Geffen en Lith, ook in de avond.
Ruime, gratis parkeergelegenheid.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen of overleg.

Aangesloten bij: NVD, DVG, KP-register
Werkzaam binnen: 1e lijn
  • Kloosterstraat 3b, Nuland
  • Herenengstraat 22, Lith
  • Dorpstraat 62, Geffen