Item image

Monique Kuiper

Diëtistenpraktijk Monique Kuiper

Mijn naam is Monique Kuiper en mensen helpen om gezonder te leven en meer uit het leven te halen, daar ga ik voor. Ik zie bewegen, voeding en ontspanning niet los van elkaar, maar als elkaar versterkende factoren. Door het juiste samenspel is een verandering in leefstijl vaak goed vol te houden en geeft dit blijvend resultaat.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”, dit zei Hippocrates, de beroemde Griekse arts en grondlegger van de Westerse geneeskunde. Hij wist toen al hoe belangrijk goede voeding was voor het lichaam. Iets wat we 2300 jaar later helaas wel eens uit het oog verliezen.

Maar hoe pak je gezond eten goed aan? Mensen vertellen mij wel eens dat ze door de bomen het bos niet meer zien, zoveel wordt er over voeding gezegd en geschreven. Daarom is het belangrijk dat er voedingsdeskundigen zijn die de verhalen op waarde kunnen schatten.

Ik help mensen graag met hun vraagstukken over voedsel. Zo kan ik fabels ontkrachten en de feiten over voeding vertalen naar bruikbare en haalbare adviezen, die nog goed smaken ook.

Ieder mens is anders en ook jij verdiend een voedingsadvies op maat. Het moet passen bij je dagelijkse leven en je een goede kans geven om het ook vol te houden.

Ik heb een praktijk in Rosmalen en Den Bosch;

Locaties

Rosmalen
Hoff van Hollantlaan 1F ( binnen FysioCompany) Rosmalen

Den Bosch

Chopinstraat 18 Den Bosch
Binnen DBZ Fysio

Mozartsingel 100 Den Bosch

Zuiderhoed huisartsenpraktijk

Sinds 2018 heb ik er een collega bij;

Annelie Theunisse

Ik ben Annelie Theunisse en sinds kort ben ik de nieuwe collega van Monique Kuiper. Naast het samenstellen van een persoonlijk voedingsadvies op maat wil ik u ook graag helpen met tips/adviezen over de bereiding van maaltijden. Waarom vind ik dit zo leuk? Omdat ik naast de vierjarige HBO opleiding voeding en diëtetiek ook afgestudeerd kok ben.
Ik help mensen graag met hun vragen over voeding en leefstijl. Dit altijd met een optimistische insteek, samen gaan wij je doelen behalen!

Aangesloten bij: Kwaliteitsregister paramedici, Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Werkzaam binnen: 1 ste lijn
  • Hoff van Hollantlaan 1F, 's-Hertogenbosch
  • Mozartsingel 100, 's-Hertogenbosch
  • Chopinstraat 18, 's-Hertogenbosch