Item image

Ellen Verspeek - van Goch

P.C.P.M. Verspeek-van Goch Voeding en Diëtetiek

Ruim 20 jaar werkzaam als diëtist en voedingskundige.

In de praktijk geef ik voedings- en  dieetadvies, met aandacht voor je eigen motivatie en keuzes. Graag help ik je op weg om de mogelijkheden te zien, als je je voeding wilt (of moet) aanpassen. Het samenspel tussen gezondheid en voeding is belangrijk. We bespreken de persoonlijke doelen, in relatie met evt. medicatie.

Jarenlange ervaring met diëten bij Diabetes (DM), overgewicht (obesitas), ondergewicht, onbedoeld gewichtsverlies, kanker (oncologie), hart- en vaatziekten (CVRM), maag-, darmklachten (MDL), longziekten (COPD) en voeding bij ouderen (DGO). Daarnaast laatste jaren als voedingscoach bij kinderen en hun ouders met voedingsvragen (GGD, GLI, JOGG, scholen). Voorlichting bij diabeteseducatie voor zorggroepen in de ketenzorg, betrokken als kerndocent bij opleiding Voeding en Diëtetiek.

Laatste jaar veel gefocust op Covid en voedingsadviezen, waar mogelijk samen met fysio- ergo- en logopedie soms ook psycholoog.

Aangesloten bij: Nederlandse Vereniging van Diëtisten NVD, Diëtisten Oncologie LWDO, Diëtist Geriatrie en ouderenzorg DGO, Netwerk Geriatrie Zorg Dongen GZD en Diëtistennetwerk DON waar dit onder valt.                                                                                                

KP geregistreerd (Kwaliteitsregister Paramedici). Werkzaam als ZZP-er in de 1e lijn, ook avondspreekuur en huisbezoeken mogelijk. Adviezen evt. in Duits-, Engels-, en Italiaans

Aangesloten bij: NVD, IKNL, DON, DNO, DGO
Werkzaam binnen: 1e
  • Karel de Vijfdestraat den Bosch Aartshertogenlaan Den Bosch Hoogstraat St Michielsgestel Dongen e.o.